2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kayıtları

Kayıtlarımız 3 Temmuz 2023 Pazartesi başlıyor

Değerli velilerimiz;

Kayıtlarımız 3 Temmuz 2023 pazartesi saat 10.30 da başlayacaktır. Kayıt saatlerimiz;

10.30-12.30

13.30-16.00 şeklindedir.

Kayıtları almaya başladığımızda önceliği aday kayıt bölgemizde öğrencilerimize ve sonraki yıl ilkokula başlayacak olan anasınıfı öğrencilerine vereceğimizi bilmenizi isteriz. Aday kayıtlar sisteme düştükten sonra yer kalması halinde diğer öğrenciler seçici kayıt komisyonunca kaydı yapılmak üzere belirlenecek ve velilerimize haber verilecektir.

3 yaş 4 yaş 5 yaş sınıflarımız sabahçı-öğlenci olacak ve istek olması dahilinde kulüp sınıfları açılacaktır. tüm sınıflar kendi yaş gruplarına göre ayrılacaktır. En çok sorulan sorulardan biri ise; 3 yaş grubu öğrencileri 2020 yılı en son 30 eylül doğumlular alınacaktır. Kayıt için yanınızda kimliklerinizin olması yeterlidir.